4 daagse Challenge ‘Vind jouw ideale partner’

‘Vind jouw ideale partner; ook als je alle datingapps al hebt geprobeerd!’

Deze challenge zal je helpen om die onweerstaanbare aantrekkingskracht te ontwikkelen om jouw ideale partner aan te trekken, en de barrières te slopen die je tegen houden.

Wat als jij die onweerstaanbare aantrekkingskracht gaat boosten? Jij de sleutel in handen hebt om écht verbinding te maken en jouw ideale partner aan te trekken? Dus dat je niet langer afhankelijk bent van eindeloos swipen en oppervlakkige gesprekken op datingapps?

Vaak krijg ik de vraag: ‘Hoe kan ik de juiste partner vinden, iemand die echt bij me past?’

Ik begrijp die zoektocht maar al te goed. Ook ik heb me jarenlang afgevraagd waarom het me niet lukte om die diepere, betekenisvolle relaties te vinden, ondanks mijn verlangen naar verbinding.

Ik weet hoe het voelt om niet te weten wat je moet doen, waar je moet beginnen en wie je kan helpen. Daarom heb ik besloten om deze challenge te creëren. Om jou de exacte strategieën, tactieken en tools te geven die ik heb ontdekt in mijn zoektocht van ‘een partner’ naar ‘mijn ideale partner’ naar ‘de liefde van mijn leven’.

SONY DSC

Agnes van der Hoek

Agnes van der Hoek, Personal coach, Inspirator en Motivator van Bespirit.

Meer dan 30 jaar ervaring in coaching, training en begeleiding van deelnemers, zowel in groepen als 1-op-1. Agnes helpt je om de partner aan te trekken die voor jouw de aanvulling op de bank is. Waarbij jij je gehoord en gezien voelt en een emotionele verbinding ervaart. Laat haar ook jouw coach worden!

Krijg de strategieën, tactieken en het zelfvertrouwen om jouw ideale partner aan te trekken, terwijl anderen het leven aan zich voorbij zien gaan en hun tijd niet benutten.

Na mijn struggle en zoektocht naar betekenisvolle relaties kan ik jou helpen om jouw zelfliefde te boosten, die aan de basis staat van al je relaties.

In vier dagen gaan we vanaf de succesgewoonten voor het vinden van je ideale partner, via de geheimen van succesvolle relaties naar de meest gemaakte fouten.

Je krijgt van elke dag een replay, zodat je alle informatie nog eens rustig na kunt lezen; ook als je een dag niet online aanwezig kunt zijn, ontvang je de replay.

 

Hoe werkt het?

Deze challenge is van 13 t/m 16 mei; elke dag van 19:30 tot 20:30 uur. Je krijgt een mail met een uitnodiging voor de besloten Facebookgroep om de opdrachten van deze dagen in up te loaden. Met deze opdrachten kun je elke dag mooie prijzen winnen.

Maak je niet druk om deze opdrachten; je wordt hier stap-voor-stap bij geholpen. En naast het winnen van mooie prijzen, ga jij ook al direct van start. Zo kun je direct ervaren wat deze challenge met je doet, én zet jij al de eerste stappen op weg naar jouw stralende toekomst!

Mocht jij in de aanloop naar deze challenge vragen of opmerkingen hebben, laat het gerust weten. Je kunt gewoon reageren op mijn mails.

Hoe weet ik of dit iets voor mij is?

Wil jij een ideale partner, waarbij jij je gehoord en gezien voelt en waarmee jij een emotionele verbinding ervaart?
Ben jij diegene die gaat voor die aanvulling op de bank? Die geloofd in de kracht van de aantrekking?
Ben jij bereid om de uitdaging aan te gaan?
Dan is deze challenge iets voor jou!

Wat ga ik hier uit halen?

Je leert hoe je een positief krachtige mindset ontwikkeld, waarmee jij de barrières kunt slopen die je nu nog tegen houden. Je leert de succesgewoonten, waarmee jij je aantrekkingskracht kunt vergroten.

Je leert wat de geheimen zijn van succesvolle relaties en hoe de natuur als spiegel je hierbij steeds opnieuw kan helpen. Je leert hoe je de juiste chauffeur achter het stuur zet, zodat jij zelf aan roer staat van deze geweldige reis!

Waarom deze challenge?

Ik weet dat er momenteel meer mensen zijn die nood hebben aan een écht antwoord, meer dan OOIT tevoren.
Ik voelde dat het mijn verantwoordelijkheid was om een ongekend aanbod te creëren voor deze vraag.