Financiële Gezondheid

Jij bent de architect van jouw Financiële geluk!

Wat is de grootste stressfactor?
Niet weten waar het geld naartoe stroomt!
Proberen te overleven tot de volgende pay day!
Worstellen met schulden en financiële stress, ondanks een goed betaalde baan!

Maar dat kan anders!
Met deze gids ‘Naar Financiële Gezondheid’ leer je om honderden euro’s per jaar te besparen. Een goed begin om het financiële aspect van je levenswiel een positieve boost te geven!

Verder leer je hoe je met relatief weinig moeite extra geld kunt produceren. Hiermee kun je die positieve boost nog verder aanslingeren!’

Zo stond ik ervoor
Na mijn scheiding (en de beëindiging van ons bedrijf) kon ik weer helemaal opnieuw beginnen. Maar hierbij had ik nu wel de zorg voor twee kleine kinderen. Dit betekende leven van 90% van de bijstand. In de praktijk hield dit in: mijn boodschappen tellen in mijn winkelwagentje om te berekenen of ik genoeg geld had bij de kassa. En geen nieuwe vrienden opbouwen, omdat ik geen geld had voor sociale activiteiten.

In deze tijd heb ik geleerd mijn kennis over geld en uitgavenpatronen te verfijnen, zodat mijn kinderen wel kregen wat zij nodig hadden en ook een gezonde mindset rondom geld konden ontwikkelen. Financiële kennis die ik later met mijn economische studie heb verfijnt. Dit alles heb ik samengevoegd in deze gids, zodat jij hier ook per direct voordeel uit kunt halen!

Waar je energie in stopt dat groeit!

Met de informatie in deze gids:

  • Kun je honderden euro’s per jaar besparen
  • Krijg je inzicht in jouw uitgaven
  • Leer je hoe je financieel gezond kan worden
  • Kun je de financiële basis leggen om naar financiële vrijheid door te groeien!

Besef echter altijd dat:

Zonder verandering er geen vlinders zouden zijn!

Jouw investering in jouw financiële toekomst is €22,50. Een investering die je met groot gemak dus direct weer terugverdient!

Are You Ready To Become Your Own Crystal?